Monday, February 20, 2012

New Testimoni~Penangan SF Beauty


my rakan korib....new testimoni 
Wan Shafini:" hahaha,sy br lbh kure sbule try produk sf beauty ni,mulo2 tu ragu la jgk sb kulit sensitif n berjerawat ni buke sesuko ati blh pakai produk tp alhamdulillah,sy branikn diri,ternyata sf beauty ni bkesan,kulit sy semakin cerah,jerawat x naik doh,parut2 semakin pudar,kulit semakin halus n gebu gtu,,jom try kwn2,,insyaAllah berkesan :)"

dia ni peMAAlu..sbb 2 mula2 gelak jer..

cekidaut.. 


Tagline my rakan korib ialah "SF BEAUTY...kejelitaan sempurna milik kita!"  

Ayuh segerakan diri anda memiliki kejelitaan sempurna bersama SF Beauty..
For order pls sms 017-6747436 @ email fasola_007@yahoo.com

untuk keterangan produk boleh klik disini

TQ..

Thursday, February 9, 2012

Aku Mau Kuruusssss...

Assalamualaikum....

Tensennyer aku semenjak 2 menjak nie...badan aku makin naik giler3x...smua org tego...aduuhhhh...tensen..
Ada ke sesiapa leh bantu aku?????
aku nk kurus tp aku taknak...
  •  DIET
  •  EXCERCISE
(hahaha....boleh ker kurus kalu camtu?????)

Untuk pengetahuan korang...habis smua baju aku KETAT w'pun baju kurung...isk isk isk... aku g keje pon asik pkai baju sama jer...malu jer rasa..mesti ader kwn2 opis aku yg prasan...
mgkin dorg ckp mcm nie dlm ati...

" eh, die nie mcm dh xde baju lain jer...mggu lpas dh pkai baju ni...mggu ni pon bju nie lagi.." 

hahaha...padan muke aku...

itu dah satu masalah...masalah lain yg menyusul akibat keGEMUKan aku ialah...
$$$$$ dlm purse aku makin laju la melayang...asyik nk kena beli &buat baju baru jer... uwaaaaaaa....
kazen aku gak yg untung...byk baju aku dia yg dpt....(drp buang/simpan, baik bg jer kt sesape yg masih sudi nak pkai kan??)

Mcm ni aku mesti cari jalan penyelesaian secepat mugkin...kalu ade sesape leh bantu aku bagusnyer....
Aku Mau Kuruusssss.......(mood:berangan body mcm JLo..hahahaa)

Tata......dadaaaaa.....

Wednesday, February 8, 2012